Uutisia! News! 26.5.2023

FinnConcert Oy on rekisteröinyt tavaramerkin Muistojen Bulevardi LIVE®
Anna-Claudia ja Jouni ovat esiintyneet Muistojen Bulevardi LIVE konserteissa eri puolilla Suomea ja saaneet runsaasti hyvää palautetta. Lisää konsertteja on luvassa vuonna 2023-24

Jouni Somero levyttää Selim Palmgrenin koko pianotuotannon. Kolme ensimmäistä levyä julkaistiin kansainvälisesti ja kaikilla digialustoilla v. 2021, vol.4-5 2022 ja vol. 6 13.1.2023.Levysarjan,yhteensä 10 levyä, julkaisee Naxos yhtiön levymerkki Grand Piano.

Spotify julkaisi Jouni Someron My Favorite Schumann -Albumin 10.2.2023. Nyt sitä on striimattu yli 160 000 kertaa.

Anna-Claudian ensimmäinen albumi julkaistiin 19.5.2023.Muistojen Bulevardi- Albumille hän on valinnut upean kokoelman viihdeklassikkoja.

Yhteystiedot

FinnConcert Oy
Päivölänkartano 12
73770 Säyneinen

+358 400 428778
info@finnconcert.fi 
www.finnconcert.fiKuopion Kauppakamari

Mari Palo

Ratsastava sopraano Mari Palo on monipuolinen laulaja, joka tarttuu pohjalaisella otteella kaikkeen,MariPalo.jpeg mitä tekee. Hän aloitti lauluopintonsa Keski-Pohjanmaan konservatoriossa ja valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta. Mari Palo vierailee säännöllisesti kotimaisten alueoopperoiden ja vapaiden seurueiden produktioissa. Lied-laulajana ja orkestereiden solistina hän on esiintynyt ympäri maailmaa. Suomen Kansallisoopperassa hän on vieraillut säännöllisesti vuodesta 1999, viimeaikaisia rooleja ovat mm. Jaakko Kuusiston Jään Mona ja Franz Leharin Iloisen lesken Hanna Glavari. Mari Palon tulevista rooleista mainittakoon Leharin Tsarevits -operetin Sonja, Satakunnan musiikkijuhlien ja Operan Boxin tuotannossa, helmikuussa 2022 Iloinen Leski palaa Kansallisoopperan ohjelmistoon. Kesän 2022 Ilmajoen musiikkijuhlilla kantaesitetään Jukka Linkolan ooppera Hiljaiset perivät maan, jossa hän laulaa Minna Craucherin roolin. Fyysisesti vaativa työ edellyttää hyvää kuntoa, jota Palo ylläpitää pilateksella ja lenkkeilemällä kahden koiransa kanssa. Eläinrakas laulaja on palannut myös nuoruutensa harrastuksen pariin ja tapaa 21-vuotiasta ruuna Pedroa viikoittain. Täyden konserttikalenterinsa ohella Mari Palo siirtää osaamistaan myös tuleville kollegoille. Hän toimii laulun tuntiopettajana Kokkolan Ammattikorkeakoulussa.