Uutisia! News! 26.5.2023

FinnConcert Oy on rekisteröinyt tavaramerkin Muistojen Bulevardi LIVE®
Anna-Claudia ja Jouni ovat esiintyneet Muistojen Bulevardi LIVE konserteissa eri puolilla Suomea ja saaneet runsaasti hyvää palautetta. Lisää konsertteja on luvassa vuonna 2023-24

Jouni Somero levyttää Selim Palmgrenin koko pianotuotannon. Kolme ensimmäistä levyä julkaistiin kansainvälisesti ja kaikilla digialustoilla v. 2021, vol.4-5 2022 ja vol. 6 13.1.2023.Levysarjan,yhteensä 10 levyä, julkaisee Naxos yhtiön levymerkki Grand Piano.

Spotify julkaisi Jouni Someron My Favorite Schumann -Albumin 10.2.2023. Nyt sitä on striimattu yli 160 000 kertaa.

Anna-Claudian ensimmäinen albumi julkaistiin 19.5.2023.Muistojen Bulevardi- Albumille hän on valinnut upean kokoelman viihdeklassikkoja.

Yhteystiedot

FinnConcert Oy
Päivölänkartano 12
73770 Säyneinen

+358 400 428778
info@finnconcert.fi 
www.finnconcert.fiKuopion Kauppakamari

Aleksandra Lukowski, sopraano

Sopraano Aleksandra Lukowski syntyi Hollannissa puolalaiseen muusikkoperheeseen. Hän sai musiikkikoulutusta hyvin nuoresta iästä lähtien viulun ja pianonsoitossa sekä myöhemmin yksinlaulussa.

Suoritettuaan maisterin tutkinnon slaavilaisissa kielissä(Puolan kieli ja kirjallisuus) Amsterdamin yliopistossa Aleksandra aloitti laulutuntinsa aluksi yksityisesti ja vähän myöhemmin hän siirtyi opiskelemaan laulua Pietarin Rimsky- Korsakov - musiikkiakatemiaan. Tämän jälkeen Lukowski täydensi opintojaan Bel Canto tradition parissa New Yorkissa. Vuodesta 2007 Aleksandra on asunut Suomessa ja jatkanut lauluopintojaan baritoni Romuald Podlesnyn johdolla. Hän on osallistunut myös prof. Ryszard Karczykowskin laulun mestarikursseille Puolassa ja Suomessa.
Lukowski on laulanut Tatjanan roolin oopperassa Evgeni Onegin Rimsky-Korsakov -musiikkiakatemiassa sekä Hoffmannin kertomusten Nicklauksen roolin New Yorkissa. Hän on lisäksi laulanut lukemattomia konsertteja USA:ssa, Venäjällä, Hollannissa, Puolassa ja Suomessa.
 
Aleksandra Lukowskin ensimmäinen äänite sisältää Chopinin laulut op. 74. Pianistina toimii Jouni Somero. Äänite ilmestyi huhtikuussa 2010.