Yhteystiedot

FinnConcert Oy
Päivölänkartano
73770 Säyneinen

0400-428778
info@finnconcert.fi 
www.finnconcert.fiKuopion Kauppakamari

Arja Koriseva

Laulaja Arja Koriseva ei suuria esittelyjä kaipaa, sillä hän on ollut jo yli 20 vuotta maamme valovoimaisimpia viihdyttäjiä.

Hänen ensimmäistä levyään "Arja Koriseva" myytiin harvinaisen tuplaplatinan (100 000 kpl) verran. Sen jälkeen Arja Koriseva on julkaissut yli 20 levyä, joista suurin osa on myynyt vähintään kultaa.

Arja Koriseva on koulutukseltaan peruskoulunopettaja, mutta voitto Tangokuningatar -kilpailuissa Seinäjoella 1989 siivitti uran nopeaan nousuun. Arja Korisevan nousu suosituimmaksi suomalaiseksi viihdelaulajaksi on paitsi hänen sympaattisen ja aidon lavaesiintymisensä, mutta myös harvinaisen ilmeikkään äänenkäyttönsä ansiota.

Myös TV-työtä Arja tekee mielellään. Hän on myös esiintynyt monissa elokuvissa ja antanut äänensä Pocahontas-piirroselokuvan intiaanitytölle.
Musikaalit ovat Arjan suuri rakkaus ja niitä hän on saanut viime vuosina tehdä yhä enemmän. Ensimmäinen mittava musikaalirooli oli Laulavat sadepisarat Lahden Kaupunginteatterissa 1997-98. Osakseen Arja sai kriitikoiden ylistyksiä ja lähes kaikki näytökset olivat loppuunmyytyjä. Kesällä 2000 oli vuorossa "My fair Lady" Samppalinnan kesäteatterissa ja taas esitykset tekivät uuden yleisöennätyksen! Sama ennätystahti jatkui Seinäjoen Kaupunginteatterissa 2005-2006, jossa Arja näytteli Marian roolin musikaalissa The Sound of Music. Esitys rikkoi teatterin kaikki katsojaennätykset kautta aikojen! Menestys sai jatkoa Teatteri Imatrassa vuoden 2008 alussa, jossa Arja vieraili samassa roolissa.
Vuonna 2008 Arja Koriseva sai mieluisan kutsun saapua naispäärooliin Herrasmieshuijarit-musikaaliin Tampereen Työväen Teatteriin rinnallaan miestähdet Lari Halme ja Esko Roine. Musikaali oli menestys ja sitä esitettiin täysille saleille aina kevääseen 2009 asti.
Vuosi 2009 oli Arjan juhlavuosi, jota juhlittiin työn merkeissä. Kesällä Arja kiersi niin tanssilavoja kuin esiintyi Heinolan Kesäteatterin Piukat paikat-musikaalissa Marilyn Monroen kuuluisaksi tekemässä Sugarin roolissa. Pääsy Heinolan Kesäteatterin riveihin oli yksi Arjan unelmien täyttymys ja näytökset olivat käytännössä loppuunmyytyjä ennen näytöskauden alkua.
Viimeisimpiä musikaaleja ovat olleet Ava ja Franck (Tampereen musiikkiteatteri Palatsi 2010-11) sekä Deliah (Hämeenlinnan kaupunginteatteri 2012) 

Syksyllä 2009 Arja julkaisi uuden pitkäsoittonsa, Minä taistelen. Sen hän teki yhteistyössä maineikkaan Ile Vainon kanssa Edel Recordisille. Levyltä lohkaistut Yövieras ja Minä taistelen saivat runsaasti soittoaikaa mm. Radio Suomessa ja Iskelmässä.
Arja Koriseva on edustanut suomalaista viihdemusiikin osaamista kansainvälisissä laulukilpailuissa sekä konsertein mm.Australiassa, Englannissa, Sveitsissä ja Kanadassa. Hän tekee myös laajoja konserttikiertueita kotimaassa liki joka vuosi esiintyjen oman juhlaorkesterinsa kanssa Suomen suurimmissa konserttisaleissa.
Arja Koriseva ja Jouni Somero ovat tehneet yhteistyötä 22 vuotta monenlaisilla ohjelmistoilla lukuisissa konserteissa Suomen lisäksi myös ulkomailla.

Katso YouTube video Arja ja Jouni Hartwall-areenalla marraskuu 1999

Käy tykkäämässä Facebookissa: