Uutisia! News! 26.5.2023

FinnConcert Oy on rekisteröinyt tavaramerkin Muistojen Bulevardi LIVE®
Anna-Claudia ja Jouni ovat esiintyneet Muistojen Bulevardi LIVE konserteissa eri puolilla Suomea ja saaneet runsaasti hyvää palautetta. Lisää konsertteja on luvassa vuonna 2023-24

Jouni Somero levyttää Selim Palmgrenin koko pianotuotannon. Kolme ensimmäistä levyä julkaistiin kansainvälisesti ja kaikilla digialustoilla v. 2021, vol.4-5 2022 ja vol. 6 13.1.2023.Levysarjan,yhteensä 10 levyä, julkaisee Naxos yhtiön levymerkki Grand Piano.

Spotify julkaisi Jouni Someron My Favorite Schumann -Albumin 10.2.2023. Nyt sitä on striimattu yli 160 000 kertaa.

Anna-Claudian ensimmäinen albumi julkaistiin 19.5.2023.Muistojen Bulevardi- Albumille hän on valinnut upean kokoelman viihdeklassikkoja.

Yhteystiedot

FinnConcert Oy
Päivölänkartano 12
73770 Säyneinen

+358 400 428778
info@finnconcert.fi 
www.finnconcert.fiKuopion Kauppakamari

Hannu Jurmu, tenori

Hannu Jurmu aloitti musiikkiopintonsa Oulun kaupungin konservatoriossa vuonna 1982. Vuonna 1984 hän jatkoi opintojaan Sibelius-Akatemiassa valmistuen musiikin maisteriksi erinomaisin arvosanoin vuonna 1989. Hän jatkoi opintojaan Sibelius-Akatemian oopperakoulutuksessa vuosina 1994-1998 ja suoritti lauludiplomin sekä toisen musiikin maisterin tutkinnon erinomaisin arvosanoin vuonna 2005.
Hannu Jurmu on esiintynyt vuodesta 1994 ooppera-, operetti-, oratorio- ja konserttisolistina kotimaan lisäksi mm. Ruotsissa, Islannissa, Tanskassa, Virossa, Tsekissä, Unkarissa, Saksassa, Venäjällä ja USA:ssa.

Hän on laulanut tenoripääroolit mm. seuraavissa oopperoissa ja opereteissa:

G. Verdi: Otello, Il Trovatore (Manrico) ja Falstaff (Fenton)
C. Puccini: La Boheme (Rodolfo), Tosca (Cavaradossi), Madama Butterfly (Pinkerton), Gianni Schicci (Rinuccio), Le Villi (Roberto), Edgar (Suomen ensiesitys 2005).
P. Masgagni: Cavalleria Rusticana (Turiddu)
G. Bizet: Carmen (Don José)
W. A. Mozart: Don Giovanni (Ottavio), Cosi fan tutte (Ferrando) ja Taikahuilu (Tamino)
R.Strauss: Salome (Narraboth)
J. Linkola: Täyttyneiden toiveiden maa (Runoilija) (maailmankantaesitys 1998)
F. Pacius: Kung Karls Jakt (Jonathan)
J. Strauss: Lepakko (Alfredo), Yö Venetsiassa (Caramello) ja Mustalaisparoni
E. Kálmán Kreivitär Mariza ja Sirkusprinsessa
D. Cimarosa: Il matrimonio segreto (Paolino)
G. F. Gluck: Juoppolalli
I. Kuusisto: Isänmaan tyttäret (Olavi)
O. Kortekangas: Isän tyttö (Taisto)

Vuoden 2001 alussa ilmestyi ensimmäinen suomalainen operettielokuva J. Strauss nuoremman operetista Wieniläisverta, jossa Hannu Jurmu esiintyy pääroolissa kreivi Zedlauna.

Hannu Jurmu on esiintynyt solistina erilaisissa konserteissa, joiden ohjelmisto on koostunut suurteoksista: Verdi: Requiem, L. van Beethoven: Sinfonia nro 9, W. A. Mozart: Requiem ja messuja, J. S. Bach: Passiot (evankelista) ja kantaatteja, B. Britten: The Company of Heaven (pohjoismaiden kantaesitys), K-E. Gustaffsson: Trilogia (maailmankantaesitys Islannissa 1996) ja P. Mascagni Messa di Gloria.

Jurmun ohjelmistoon kuuluvat myös lied-, viihde-, joulu- ja kirkkokonsertit. Hannu Jurmu on esiintynyt myös monissa tv- ja radio-ohjelmissa. Hannu Jurmun kilpailumenestyksistä mainittakoon: II-palkinto Kangasniemen laulukilpailussa 1994, finalisti Lappeenrannan valtakunnallisessa laulukilpailussa 1996, I-palkinto Turun valtakunnallisissa operettikilpailuissa 1996, I-palkinto Someron valtakunnallisissa tangotenorikilpailuissa 1998. Lokakuussa 2002 Hannu Jurmulle myönnettiin Beniamino Gigli- tunnustuspalkinto, kauniista italialaisväritteisestä äänestään ja ansiokkaasta roolityöskentelystään oopperan parissa.

Vuonna 2003 ilmestyi Hannu Jurmun debyyttialbumi "Suurin on rakkaus"  Vuonna 2004 ilmestyi Jukka Linkolan akateemikko Toivo Pekkasen runokokoelmaan säveltämän oopperan Täyttyneiden toiveiden maa kokonaislevytys, jossa Hannu Jurmu laulaa pääroolin (Runoilija).
Vuonna 2005 Hannu Jurmu levytti tupla-albumin verran Jean Sibeliuksen lauluja (Naxos). Levytys on julkaistu myös kansainvälisesti vuosina 2006-07.
Keväällä 2006 ilmestyneellä, "Suomi Kotimaani" levyllä Hannu Jurmu laulaa suomalaisia kansanlauluja, serenadeja ja romansseja.