Uutisia! News! 26.5.2023

FinnConcert Oy on rekisteröinyt tavaramerkin Muistojen Bulevardi LIVE®
Anna-Claudia ja Jouni ovat esiintyneet Muistojen Bulevardi LIVE konserteissa eri puolilla Suomea ja saaneet runsaasti hyvää palautetta. Lisää konsertteja on luvassa vuonna 2023-24

Jouni Somero levyttää Selim Palmgrenin koko pianotuotannon. Kolme ensimmäistä levyä julkaistiin kansainvälisesti ja kaikilla digialustoilla v. 2021, vol.4-5 2022 ja vol. 6 13.1.2023.Levysarjan,yhteensä 10 levyä, julkaisee Naxos yhtiön levymerkki Grand Piano.

Spotify julkaisi Jouni Someron My Favorite Schumann -Albumin 10.2.2023. Nyt sitä on striimattu yli 160 000 kertaa.

Anna-Claudian ensimmäinen albumi julkaistiin 19.5.2023.Muistojen Bulevardi- Albumille hän on valinnut upean kokoelman viihdeklassikkoja.

Yhteystiedot

FinnConcert Oy
Päivölänkartano 12
73770 Säyneinen

+358 400 428778
info@finnconcert.fi 
www.finnconcert.fiKuopion Kauppakamari

Heikki Kilpeläinen, baritoni

Heikki Kilpeläinen opiskeli ensin tuotantotalouden diplomi-insinööriksi Lappeenrannassa ja sitten musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiassa. Vuosina 1993-94 hän täydensi musiikkiopintojaan Zürichin kansainvälisessä oopperastudiossa, josta hän siirtyi oopperasolistiksi Saksaan. 1994-97 hän oli kiinnitettynä Bremenin oopperassa, 1998-2000 Bonnin oopperassa ja 2000-09 Düsseldorfissa Deutsche Oper am Rheinin solistina. Hän on vieraillut mm. Zürichin, Geneven, Essenin, Kölnin, Frankfurtin, Hannoverin ja Stuttgartin oopperoissa. Suomessa hän on viime vuosina esiintynyt oopperasolistina Suomen Kansallisoopperassa (oopperoissa Carmen, Figaron häät, Osiris ja Arabella), Nilsiän "Satua vai totta" sekä "Opera-Cava" -festivaaleilla (Viimeiset kiusaukset ja Paholaisen palkka-ampuja) sekä myös kesällä 2009 Savonlinnan Oopperajuhlien Madama Butterfly -produktiossa. Hän on esittänyt noin 50 oopperaroolia, joita ovat mm. Don Giovanni, kreivi (Figaron häät), Escamillo (Carmen), Mandryka (Arabella), Enrico (Lucia di Lammermoor), Posa (Don Carlo) ja Ford (Falstaff). Oratoriosolistina häntä on kuultu viime aikoina Suomessa Cantores minoreksen Jouluoratoriossa, Johannes-passiossa ja Matteus-passiossa sekä Saksassa mm. oratorioissa Elias, Messias ja Alexander-Fest. Oratorio- ja orkesterikonserttien solistina hän on laulanut kotimaan ja Saksan lisäksi Sveitsissä, Hollannissa, Englannissa ja Japanissa. Vaasassa ja Seinäjoella Kilpeläinen on aiemmin esiintynyt Vaasan Oopperassa, Seinäjoen tyttökuoron solistina sekä kirkkokonserteissa kesällä 2009. Hänen lähitulevaisuutensa tehtäviin kuuluvat mm. Matteus-passio pääkaupunkiseudulla, Händelin oratorio Judas Maccabäus Kölnissä, konsertit Saksassa, Itävallassa, Espanjassa ja Japanissa sekä oopperavierailu Genevessä. Heikki Kilpeläinen esiintyy myös Madama Butterfly -oopperasta tehdyllä levytyksellä sekä Yrjö Kilpisen lauluista tehdyllä levyllä, jolla hän esittää Jouni Someron kanssa Tunturilauluja sekä V.A.Koskenniemen ja Aleksis Kiven runoihin sävellettyjä lauluja.