Maria Lund on jo pienestä pitäen saanut kosketuksen musiikkimaailmaan ja esiintymiseen kulkiessaan vanhempiensa Tamara Lundin ja Alexandru Ionitzan mukana heidän kiertueillaan. Hän on myös tanssinut, laulanut ja soittanut harppua aina tilaisuuden tullen.

Maria Lundista kasvoi erittäin lahjakas laulaja ja esiintyjä, joka tuo estradille astuessaan aitoa tyylikkyyttä ja loistoa. Hänen ohjelmistoonsa kuuluvat miltei kaikki musiikin tyylilajit - konsertit, kirkkokonsertit, musikaalit, operetit, kevyestä viihde- ja tanssimusiikista aina klassiseen musiikkiin ja vauhdikkaaseen rockiin - musiikin kaikkiruokaisuus on rikkaus!

Maria Lund on näytellyt useissa päärooleissa - esim. Tampere-talon The Sound of Musicissa sekä Tampereen teatterin Liz-musikaalissa ja West Side Storyssa. Kaudella 2022-23 hän esiintyi Priscilla,aavikon kuningatar musikaalissa Helsingin Kaupunginteatterissa. Hän on julkaissut neljä albumia, joista kaksi viimeisintä olivat soolotuotantoa. Vuonna 2008 hän tanssi voittoon Tanssii tähtien kanssa -kilpailuissa, parinaan Mikko Ahti.

Maria Lund puhuu ja kirjoittaa täydellisesti suomea, saksaa, romaniaa, ranskaa, englantia sekä espanjaa, ja on ranskalaisen koulun kasvattina tottunut kansainväliseen kanssakäymiseen ihmisten kanssa. Lavalla hän laulaa mieluiten englanniksi.