Uutisia! News! 26.5.2023

FinnConcert Oy on rekisteröinyt tavaramerkin Muistojen Bulevardi LIVE®
Anna-Claudia ja Jouni ovat esiintyneet Muistojen Bulevardi LIVE konserteissa eri puolilla Suomea ja saaneet runsaasti hyvää palautetta. Lisää konsertteja on luvassa vuonna 2023-24

Jouni Somero levyttää Selim Palmgrenin koko pianotuotannon. Kolme ensimmäistä levyä julkaistiin kansainvälisesti ja kaikilla digialustoilla v. 2021, vol.4-5 2022 ja vol. 6 13.1.2023.Levysarjan,yhteensä 10 levyä, julkaisee Naxos yhtiön levymerkki Grand Piano.

Spotify julkaisi Jouni Someron My Favorite Schumann -Albumin 10.2.2023. Nyt sitä on striimattu yli 160 000 kertaa.

Anna-Claudian ensimmäinen albumi julkaistiin 19.5.2023.Muistojen Bulevardi- Albumille hän on valinnut upean kokoelman viihdeklassikkoja.

Yhteystiedot

FinnConcert Oy
Päivölänkartano 12
73770 Säyneinen

+358 400 428778
info@finnconcert.fi 
www.finnconcert.fiKuopion Kauppakamari

Maria Lund on jo pienestä pitäen saanut kosketuksen musiikkimaailmaan ja esiintymiseen kulkiessaan vanhempiensa Tamara Lundin ja Alexandru Ionitzan mukana heidän kiertueillaan. Hän on myös tanssinut, laulanut ja soittanut harppua aina tilaisuuden tullen.

Maria Lundista kasvoi erittäin lahjakas laulaja ja esiintyjä, joka tuo estradille astuessaan aitoa tyylikkyyttä ja loistoa. Hänen ohjelmistoonsa kuuluvat miltei kaikki musiikin tyylilajit - konsertit, kirkkokonsertit, musikaalit, operetit, kevyestä viihde- ja tanssimusiikista aina klassiseen musiikkiin ja vauhdikkaaseen rockiin - musiikin kaikkiruokaisuus on rikkaus!

Maria Lund on näytellyt useissa päärooleissa - esim. Tampere-talon The Sound of Musicissa sekä Tampereen teatterin Liz-musikaalissa ja West Side Storyssa. Kaudella 2022-23 hän esiintyi Priscilla,aavikon kuningatar musikaalissa Helsingin Kaupunginteatterissa. Hän on julkaissut neljä albumia, joista kaksi viimeisintä olivat soolotuotantoa. Vuonna 2008 hän tanssi voittoon Tanssii tähtien kanssa -kilpailuissa, parinaan Mikko Ahti.

Maria Lund puhuu ja kirjoittaa täydellisesti suomea, saksaa, romaniaa, ranskaa, englantia sekä espanjaa, ja on ranskalaisen koulun kasvattina tottunut kansainväliseen kanssakäymiseen ihmisten kanssa. Lavalla hän laulaa mieluiten englanniksi.