Uutisia! News! 26.5.2023

FinnConcert Oy on rekisteröinyt tavaramerkin Muistojen Bulevardi LIVE®
Anna-Claudia ja Jouni ovat esiintyneet Muistojen Bulevardi LIVE konserteissa eri puolilla Suomea ja saaneet runsaasti hyvää palautetta. Lisää konsertteja on luvassa vuonna 2023-24

Jouni Somero levyttää Selim Palmgrenin koko pianotuotannon. Kolme ensimmäistä levyä julkaistiin kansainvälisesti ja kaikilla digialustoilla v. 2021, vol.4-5 2022 ja vol. 6 13.1.2023.Levysarjan,yhteensä 10 levyä, julkaisee Naxos yhtiön levymerkki Grand Piano.

Spotify julkaisi Jouni Someron My Favorite Schumann -Albumin 10.2.2023. Nyt sitä on striimattu yli 160 000 kertaa.

Anna-Claudian ensimmäinen albumi julkaistiin 19.5.2023.Muistojen Bulevardi- Albumille hän on valinnut upean kokoelman viihdeklassikkoja.

Yhteystiedot

FinnConcert Oy
Päivölänkartano 12
73770 Säyneinen

+358 400 428778
info@finnconcert.fi 
www.finnconcert.fiKuopion Kauppakamari

Markus Vaara, piano

Markus Vaara piano/urut (s. 1972) on vakiinnuttanut paikkansa sukupolvensa merkittävien liedpianistien joukossa. Markus Vaara toimii Oulun konservatoriossa korrepetiittorina ja konsertoi säännöllisesti maamme eturivin laulajien kanssa; muun muassa Helena Juntunen, Tuomas Kataja ja Hannu Niemelä ovat esiintyneet hänen kanssaan. Lisäksi hän on toiminut Mika Pohjosen, Marika Krookin, Gabriel Suovasen, Jorma Hynnisen ja Esa Ruuttusen pianistina.Liedmusiikin opinnoissa häntä ovat ohjanneet mm. Colin Hansen, Ilkka Paananen, Marita Viitasalo, Soile Isokoski ja Eero Heinonen. Markus Vaara on suorittanut jatko-opintojaan Amsterdamin konservatoriossa, Euroopan johtavien lied-laulajien ja -pianistien kanssa, kuten Udo Reinemanin, Kondrad Richterin, Rudolf Jansenin, Edith Wiensin ja Gustav Djubsjöbackan.Vaara on konsertoinut kotimaan lisäksi mm. Saksassa, Hollannissa ja Ruotsissa.Solistiset piano-opintonsa uruissa ja pianossa Vaara on suorittanut Oulun konservatoriossa ja ammattikorkeakoulussa, sekä Piteån musiikkikorkeakoulussa Jouko Tötterströmin, Maija Lehtosen, Gary Verkaden ja Miklos Spanyin johdolla. Vaara on osallistunut lisäksi mm. Eero Heinosen, Matti Raekallion, Liisa Pohjolan, Marketta Valveen ja Konstantin Boginon mestarikursseille. Laulua Vaara on opiskellut Markku Liukkosen johdolla.

Vuonna 2002 Markus Vaara sai Poleenin liedkilpailun pianistille annettavan tunnustuspalkinnon. Samana vuonna Oulussa myönnettiin Vaaralle "tuntemattomana pysyttelevien" kulttuurintukijoiden myöntämä apurahaluonteinen stipendi. Vaara toimii kulttuurituottajana ja taiteilijana klassiseen musiikkiin keskittyvässä internettelevisiohankkeessa www.e-concerthouse.com.