Uutisia! News! 12.5.2022

Jouni Somero levyttää Selim Palmgrenin koko pianotuotannon. Kolme ensimmäistä levyä julkaistaan kansainvälisesti ja kaikilla digialustoilla 2021(16.4,18.6 ja 10.9. Levysarjan,yhteensä 9 levyä, julkaisee Naxos yhtiön levymerkki Grand Piano.

Spotify julkaisi Jouni Someron Bach to You -levyn 3.5.2019. Kuukaudessa levyä ladattiin lähes 40 000 kertaa. Nyt kuunteluja on jo yli 95 000.

Anna-Claudia Somero on matkalla Tangokuningattareksi! Muista käydä äänestämässä! https://www.pulsea.fi/tango-aanestys/anna-claudia-somero

Yhteystiedot

FinnConcert Oy
Päivölänkartano 12
73770 Säyneinen

+358 400 428778
info@finnconcert.fi 
www.finnconcert.fiKuopion Kauppakamari

Laulaja - Näyttelijä (FIA) Sami Kojonen

Sami on "Skavabölen poikia", Tuusulasta Kuopioon mutkien kautta tiensä löytänyt laulaja, näyttelijä ja teatteri-ilmaisun opettaja. Sami on ollut mukana lukemattomissa eri kaupunginteatterien ja vapaiden teatterien esityksissä eri puolilla Suomea. Teatteria hän on tehnyt mm. Helsingin Kaupunginteatterissa, Komediateatteri Arenassa, Kuopion kaupunginteatterissa ja Tahtiteatterissa. Freelance-teatterintekijä on esiintynyt useissa TV-sarjoissa (mm. Nitrokabinetti ja Kotikatu) ja -mainoksissa ja kiertänyt tanssipaikkoja oman tanssiorkesterin solistina ja voitti yhtyeineen mm. pronssia vuonna 2006 tanssiorkestereiden SM-kilpailuissa.

Sami on levyttänyt useita sinkkuja, maksisinkkuja ja julkaisee ensimmäisen pitkäsoittonsa 2014.

 Laulajana Samin vahvuus on ammatistaankin johtuen tulkinta, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Ammattinäyttelijän ja laulajan koulutus näkyy positiivisesti ja Samia on monet kerrat kutsuttu Olavi Virraksi, Frank Sinatraksi…

Kuvateksti