UUTISIA 7.2.2020

Spotify julkaisi Jouni Someron Bach to You -levyn 3.5.2019. Kuukaudessa levyä ladattiin lähes 40 000 kertaa. Nyt kuunteluja on jo yli 79 000.

Levyn ohjelmaa voi kuulla Bach to You -konserteissa.

Yhteystiedot

FinnConcert Oy
Päivölänkartano 12
73770 Säyneinen

+358 400 428778
info@finnconcert.fi 
www.finnconcert.fiKuopion Kauppakamari

Seppo Ruohonen, tenori

Tenori Seppo Ruohonen
on yksi Suomen suosituimpia ja myös kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu laulaja. Hänen kansainvälinen karriäärinsä hakee oloissamme vertaistaan. Hän on esiintynyt mm.useimmissa Saksan oopperataloissa, Lontoon, Pariisin, Moskovan, Tel Avivin, Wienin, Venetsian, Sofian, Bryssekin, Montrealin ja Los Ahgelesin oopperoissa. Yhteistyökumppaneinaan hänellä on ollut merkittäviä kapellimestareita kuten Zubin Mehta, Giuseppe Sinopoli, Neeme Järvi sekä kaikki merkittävät suomalaiset kapellimestarit. Ruohosen repertuaariin likeutuu lähes 100 tenoriroolia. Seppo Ruohonen on suorittanut Wienin musiikkikorkeakoulussa kolme diplomia. 
Vuonna 1977 Ruohonen siirtyi Frankfurtin oopperan johtavaksi tenoriksi. Savonlinnan oopperajuhlilla Ruohonen on vieraillut vuodesta 1975.
Ruohonen on hoitanut Sibelius-Akatemian oopperamusiikin professuuria ja hän on tänä päivänä erittäin kysytty pedagogi.
Seppo Ruohonen tunnetaan poikkeuksellisen monipuolisena laulajana. Hän on yhtälailla kotonaan niin oopperan, operetin ja liedin parissa kuin viihdemusiikin ja jopa iskelmän maailmassa.
Arja Koriseva, Seppo Ruohonen ja Jouni Somero ovat esittäneet eri puolilla Suomea loppuunmyydyille saleille Kauneimpien Rakkauslaulujen konserttia. 
Vuonna 1993 Ruohonen valittiin MTV:n järjestämässä yleisöäänestyksessä suosituimmaksi miesoopperalaulajaksi. 
Seppo Ruohonen on tehnyt lukuisia levytyksiä - mm.Merikannon ja Madetojan yksinlauluja - Jouni Someron kanssa.